Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den lille pojken

i en vuxen mans kropp
överröstar ibland den
lille pojkens skrik
varje ord och tanke
den vuxne mannen har

se mig
hör mig
rör vid mig
lek med mig

hur länge
och varför
tvingas mannen

slå dövörat till?




Fri vers av Bengt VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-15 13:01



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Viktigt!
2015-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP