Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår Nation i fritt fall utför


När rädslans makt isolerar yttrande friheten
när människor drunknar i tolerans ett folk som
tillhör de godtrogna

Moder Svea håller på att förblöda ytliga sår
lappas o lagas

Medans den inre blödningen blodar ner vårt
folk o vårt land

När vi nu får tvätta oss i tårar o vandra
blöta av sorg så skriker själen i vädjan
rädda vårt fosterland

Samtidigt som merparten av vår Nation
bär på sina skygglappar

Med fritt spelrum spelar makthavarna rysk
roulett med våra liv

Med en dysfunktionell ryggrad går nu folket
på knäna en permanent förlamning verkar
inte gå att rädda

Makthavarna har lyckats penetrera vårt sinne
med lögner som planterats i vårt minne

När vår kultur nu blivit beskuren i alla ändar
och folket inte kunde förstå hur detta kunde
hända

En gång i tiden var vi patrioter hur kunde detta
sluta med att vi blev idioter... Rozsi.Kovacs




Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 589 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-06-15 14:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Leve patriotismen och nationalismen! Leve Sverige!
2015-06-21

    ej medlem längre
Det finns inga sätt att se något på för ingen vet att det finns insprängda nycklar i alla människor som vrids om när låsen har rostat och då alla människor inte vet att livet är så som det är
2015-06-17

  Bibbi VIP
Grattis "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2015-06-17

  Bibbi VIP
Superbra.
2015-06-17

  mare VIP
Kampen fortsätter
för sanningen!
våra politiker
verkar älska
krossa allt
vad svenskt är!
Tvi vale för dem
de står ansvariga
för alla rån skjutningar
våldtäkter överfall
all rasering av vårt land!
Dina ord klingar
av sanning, tack!

2015-06-16

    ej medlem längre
Bra skrivet!
2015-06-16

    ej medlem längre
En stark och klok text.
2015-06-16

  Carl Mikael Fäldt
Slutraderna knöt ihop din vassa text!

Bokmärker givetvis;)
2015-06-16

  M M Mannheim VIP
Vilken skön känsla i ett nations hjärta att lyss till dessa ord.
2015-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs