Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gräset är lika grönt mellan tårna



Hon tycker att sommaren ska vakna nu
och hon menar att röda naglar gör sig
bäst i barfotaliv

Hon har länge hört förälskat skratt
strila mellan regndropparna

Hon tror att sommaren behövs synas nu
och hon känner att skoskavet känns
bäst i barfotaliv









Fri vers av Elaine.S VIP
Läst 445 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-06-15 17:35



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Fint beskrivet. Rader fyllda av sommar.
2015-08-12

  anits VIP
Kan känna längtan efter sommar i din fina dikt!
2015-06-25

  Bo Himmelsbåge
Jaa... den långa kyliga försommaren
behöver väcka till sommar nu på olika sätt...
Varför inte med röda tånaglar o barfotaliv...

Fint!
2015-06-17

  Chawa VIP
Befriande för kropp och själ att längta sommar..!
2015-06-17

  Karl-Bo Lundstedt VIP
Underbar sommar poesi... Gör gott i själ, ande och kropp.
Andas hopp..

applåder o Bo-märke

KB
2015-06-17

  Fredrik P. VIP

Ja, sommarlängtan är starkare än någonsin!
2015-06-15

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Bekymmerslöshetens somrar känns bara så bra.
2015-06-15

    ej medlem längre
Känns livsälskande
2015-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP