Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balansgång!

Jag gillar kontraster
och
ytterligheter
och
att gå balansgång
där emellan.




Fri vers (Fri form) av jesse james
Läst 440 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-15 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jesse james