Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Beröm kan göra människor blyga för sig själva


Trygga rekan ingen vara...

Sjöng bäst i klassen
hade sämst självkänsla
hade mer en skälvande känsla.
Tårarna sprutade som oregerliga brandslangar
hade behövt stora stövlar av järn att sticka fötterna i
trillade omkull av lycka
varje gång jag sjöng
var garanterat supernära Gud.
Talangen var en pina och avtog för varje gång jag sjungit

Berg sjunken djup ståååån upp
undra på det.

Sjunger numera helst med kattungen och näktergalen och folk
som kan låta havet stiga omkring oss
skrattgråten
lustens kuliga tonart är ju så hoppig
slängdänger sig
vill inget ha betalt
horar aldrig
vill endast slippa gå genom snålvattnets gamla portar.




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 423 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-06-16 00:46



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Intressanta tankegångar från din penna! Bra!
2015-06-16

  Lars Hedlin
Tankeväckande!
2015-06-16

    Lena Söderkvist VIP
Fast det heter väl "Trygga RÄKAN ingen vara"?!
2015-06-16

  KattenKin VIP
Intressant att du påpekar att beröm kan göra människor blyga för sig själva, det ska jag fundera vidare på.
2015-06-16

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att läsa och begrunda!
2015-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP