Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sverige

Solen kikar in mellan träden. Jag sitter och gömmer mig i skogen en stund. Det är mycket grönt. Från där jag sitter kan jag drömma mig bort ett slag. Höghusen syns inte längre. Jag känner mig som ett litet barn. Jag insuper dofterna. Det känns tryggt här. Jag tänker inte visa mig på en bra stund. Frugan kommer antagligen bli sur. Det kan hon gott få bli. Jag passar på att njuta en stund till. Amen.




Prosa av Lento Assai
Läst 245 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-16 10:33



Bookmark and Share


  mare VIP
Härlig text!
2015-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Lento Assai
Lento Assai