Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omtanke

Vi människor behöver

bli sedda och älskade

så som vi är

Vi är som blomman

som behöver vattnas

Vi är som katten

som vill bli smekt

Vi är som hästen

som vill bli ryktad

och komma ut

på grönbete

Kort sagt

Vi är som alla andra

levande organismer

som behöver

omtanke och kärlek

och att någon bryr sig

och intresserar sig

för en




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-06-16 13:00



Bookmark and Share


  bumerang
Så sant. Och vad händer när detta
Behov ej uppfylls?
2015-06-17

    ej medlem längre
Klockrent så är det,trots att vi tror vi är så jävla perfekta där vi sitter framför facebook och annan skit istället för att umgås öga mot öga,fy fan vad digitaliserade vi blivit det har gått på tok för långt ,för fort,To much too soon,bra ämne Valter!
2015-06-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Det är det som absolut alla behöver mest av allt! Ensam är inte stark.
2015-06-16

  Marita Ohlquist VIP
Kloka ord att bära med sig i vardagen!
2015-06-16

  Per "Läsaren" Sörqvist
fin sanning
2015-06-16

    ej medlem längre
Ja, så är det.
2015-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP