Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade bilden via Google!


Vägen är inte alltid så uppenbar

Mina tankar vandrar många är mina val

Vägen är inte alltid så uppenbar

I mitt sinne gör jag förändringar

 

Många är gåvorna

Men också besvikelser som tonar upp

Gränser som dras murar som forceras

 

Känslor som pendlar starkt

Vetskapen i mjuk naken vakenhet

Landar starkt nära och levandes

 

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 187 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-06-17 14:51



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Fint skrivet!
2015-06-24

  ResenärGenomLivet VIP
Just så är livet...fint...
2015-06-18

  Magdalena Eriksson VIP
Fint.
2015-06-18

  louisegirl
Livet går upp och ner hela tiden <3
Jättefint skrivet
2015-06-18

  Kim VIP
Nej för de flesta är livet en berg och dalbana på det ena eller andra sättet.
2015-06-17

    Lena Söderkvist VIP
Ger igenkänning.
2015-06-17

  soligajag_1 VIP
Vilket härligt foto !!!
2015-06-17

  soligajag_1 VIP
Så starka ord om känslor
och att "inte räcka till" !
Hoppas ditt val . .
går åt rätt håll.
Kram
2015-06-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Livets stig svår att välja ibland.
2015-06-17

    ej medlem längre
Fint Lars!
2015-06-17

    Dan Myrbeck
Tänkvärt och bra. Får mig att tänka på att även om man inte väljer, så är det ett val.
2015-06-17

    ej medlem längre
Starka nakna ord om livets väg.
2015-06-17

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om livet!
2015-06-17

    ej medlem längre
Allt pågår, allt lever - allt fortsätter.
2015-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin