Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Svårt att skriva en ingress, som redan finns i texten. Omfattande, tror jag.


Sven- Ingvar Och Solen

Jag har märkt att jag ofta repeterar andras, eller reflekterar andras alster.
Idag blev det sommar, Sommar och sol. Ni vet, Sven- Ingvar Magnussons låt som går så här ; När livet är för tråkigt och dagen är för grå, då tar jag till mitt eget lilla knep, med en fånig liten ramsa som jag hittat på, som handlar om DET BÄSTA JAG VET, sommar, sommar och sol, havet och vinden , med en doft av kaprifol... O.S.V.

Har tidigare bara tänkt på den, som en sång, med inte Sven- Ingvar Magnussons bästa för ögonen. När skrev han den? Låten? Ja, det kan man undra.
Nu några år efter att jag memorerade låten , tänker jag på, att; Sven- Ingvar Magnusson´s Bästa, är sommar och sol.
Jag tänker på, att mitt Bästa, vad är det? Sommar och Sol? Kanske?
Har man det så bra, så att det bästa inte existerar längre? Eller har man det Så Bra, Vissa dar`?


Kanske hade Sven-Ingvar Magnusson, en sådan dag, när han skrev texten?




Bunden vers (Annat versmått) av Mim
Läst 206 gånger
Publicerad 2015-06-17 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim