Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är att skjuta skarpt, om landskapet däremellan och vardagskoncentrationen.


Koncentrerat Korn

När du skjuter skarpt, ser du lasersiktet då?
Har du kornet på någonting?
Just när koncentrationen finns där, och kanske behövs?, känns det som att kornet är siktat på någonting.
Är det nämligen så, att vad kornet är , i sitt grands öga, är just offret, eller bytet , eller uppmärksamheten från ditt öga eller gevär?
Det är vad koncentrationen är?




Fri vers av Mim
Läst 1026 gånger
Publicerad 2015-06-17 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim