Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dina steg utgör takten i mig

Dina steg utgör takten i
Brunnsparken

Musiken i mina öron
är anpassad efter
dina rörelser

Vid fontänen stod vi en gång
och ville jaga euforikänslor
men vi hade redan fastnat
i nätet av avtändningar

Fyra timmar minus en vecka
var ju faktiskt ingen tid alls

Men vi var någonting
din osäkerhet var allt

Dina steg utgör takten
i mig




Fri vers (Fri form) av Vendelay
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-17 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vendelay
Vendelay