Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tiden

om all tid tog slut
och alla världar gick upp ur intet
vet jag att jag skulle skapa en till bara
för att få träffa dig där
och jag skulle skapa tiden så vi fick leva i den tillsammans






Fri vers av Emeliemeriam
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-17 19:32



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Jättefin
2015-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Emeliemeriam
Emeliemeriam