Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under ytan:

Under ytan bränner bilden mig!
Du sökte något och fann ingenting -
du är förlorad.......
Under ytan bränner billden mig!
Så många tankar som tystades!
Så många frågor, inget svar!
Jag gömmer mig i vinden, svävar mot
något.......





Fri vers av Håkan Barck
Läst 401 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-06-17 20:48



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Starkt!! Tycker mycket om repetitionen av förstaraden, det ger intensitet i texten! Känner/hör ekon av Edith Södergrans fjärde strof i "Dagen svalnar". Hela texten brinner av en tyst desperation - där sista meningen öppnar mot/väntar på ett möjligt svar.
2015-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Håkan Barck
Håkan Barck