Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sauron\'s day care center

 

Efter att ha funderat ett tag

bestämde sig Sauron för att,

trots allt,

inte använda sig av nazgulerna

inom barnomsorgen.

 

Visst, grabbarna var duktiga,

det kunde man inte ta ifrån dem,

men deras begåvning låg nog

inom ett annat gebit.




Övriga genrer av Mattias Karlsson
Läst 1698 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-04-17 23:32



Bookmark and Share


  TheThinLine
Vilken klockren! Hahaha! Måste bokmärkas!
2007-06-10

  Karvo
Haha. Riktigt bra! Kan inte göra annat än sluta mig till alla nördar som gillar din text. Gav dig just din hundrade applåd F.Ö. Borde vara något sorts pris på det? Till mig då alltså. Haha.
2007-02-23

  Nem
Det var nog ett klokt beslut.
2006-09-04

  Dan Linder
jag skrattade en kvart åt rubriken - helt lysande!
2006-08-03

  Daemon
Tragiskt kul som den Tolkien-nörd man är. :)
2006-04-29

  Daniel_78 VIP
heheh yes
2006-04-23

    mädchen
Haha, så underbart bra!! :D
2006-04-18

    ej medlem längre
en fantastisk text
du väger mellan humor
och allvar på ett genialiskt vis
¤
2006-04-18

  Nettan
Fram för "varannan nazgulernas" trodde vi kommit längre med jämställdheten i det här landet;)
2006-04-18

  Lola
AAAhahahaha!
Vilken jävla syn!
Värsta Larson-humorn!
Skitkul, rent ut sagt.
2006-04-18

    Cronopio
Det här var fanimej något av det roligaste och bästa jag läst på den här siten. Applåder, dammit.
2006-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Karlsson

Mina favoriter
Rasputin
Magnum Opus II
pokal