Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlekens dagar är nu


Lingonlunga

Plockar röda röda bär
När jag vill
Dyker in de mjuka tuvorna
Du har så glada kinder när mina händer hittar dig
Bara vi ute på mossen idag
Vi dricker kaffe i älgtornet
Solen i ryggen när jag böjer mig för din skull
En båge av samlande
Ögon händer könet
Jag samlar dig.




Prosa av Magdalena Eriksson VIP
Läst 406 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-06-18 08:43



Bookmark and Share


  Trädskugga
Fin hyllning till frihetens
nycker och överraskningar :)
2015-06-23

  lodjuret/seglare VIP
Att bara skriva och bara läsa, kan vara "vackert så"
2015-06-19

  Marja-Liisa Koski VIP
Mycket poetiskt om den fina kärleken.
ML
2015-06-18

  Lars Hedlin
Härligt härligt :)
2015-06-18

  i af apa
vilken fin
miniatyr...!!

tänk att
" jag samlar dig "

...
2015-06-18

  Sommarina VIP
Åh så fina ord i din lingonskog
2015-06-18

  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar kärlek och glädje!
"Jag samlar dig", underbar avslutning på texten.
2015-06-18

    Elisabeth Nilsson VIP
Sensuella toner i din fina lingondikt!
2015-06-18

  Mats Edin VIP
Fin text!
2015-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP