Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi älskar med varandra för att...



Ja för min del så tror och hoppas jag att det är
för att man älskar varandra så mycket
att man inte kan låta bli helt enkelt.

Sen kanske man jobbar på att få barn en viss tid i livet
och då gör man det med hopp, längtan och väntan i kroppen.

Gott att få vara \"sin människa\" så nära som det bara går.




Fri vers av Therés
Läst 468 gånger
Publicerad 2006-04-17 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!