Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte Viktor Rydberg men ändå


Midsommarnattens köld är hård

Midsommarnattens köld är hård,

regnmoln täcka alla stjärnor.

SMHI synes behöva mental vård,

och anställa tvenne skarpa hjärnor.

Paraplyer vandrar sakta kring lövad stång,

stövlar plaskar runt i lågmäld sång,

matjessillen simmar i utspädd lag.

Midsommar är blött och blott en dag.




Fri vers av Berra Bäver
Läst 1571 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-18 10:33



Bookmark and Share


    Monica Kvist VIP
Den var rolig!!!
2015-07-02

  lodjuret/seglare VIP
Har på förkommen avledning lyckats förtränga midsommar som en hög tid där det handlar om att resa en prydd stång samt leka pryd i primitiva lekar.
2015-06-18

    ej medlem längre
Bra!
2015-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver