Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kan bli dubbel pott!

Vad går du här och
väntar på sa en bekant
till mig...

På glädjen sa jag...

Det är väl noll att vänta så...

Nej, sa jag, det är ju
bara en glädje i sig att
gå och hoppas på något: Gott!

Och slår det till har ju
dubbel lycka mig nått!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-18 10:42



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Hej*1000%
Dubbel Glädje*
Det Bästa är*Kram
2015-06-20

  ResenärGenomLivet VIP
Härligt uppmuntrande...
2015-06-18

    Dan Myrbeck
Ja - bra!
2015-06-18

  Lars Hedlin
Gillart!
2015-06-18

    ej medlem längre
Din filosofi är absolut klanderfri - och direkt lysande! Klar den kommer om den är inbjuden av en fin person som du! :)
2015-06-18

  Marita Ohlquist VIP
Underbara du!
2015-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt