Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min kusin påminde mig på Facebook om att ta en stund och bara njuta av hur kläderna känns mot huden. Så det gjorde jag på en gång :)


Svalka (haiku)

 

Så svalt
mot sommarhet hud
nattlinnet

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 669 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-06-18 10:49



Bookmark and Share


  Daniela I
Fint!
2015-06-18

  Respons VIP
Sinnligt berörande!
2015-06-18

  Rosmarin
Mindfulness
2015-06-18

    ej medlem längre
Bra vardagshaiku
2015-06-18

  Gunnel Eriksson VIP
Tänker på värmebölja när jag
läser din haiku. Vore inte illa.
Här har vi åtta grader och regn.
2015-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H