Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordets makt

För att kunna få hjälp

i ett svårt läge

bör man vara

något av en poet

och kunna sätta ord på

sin belägenhet




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-06-18 11:54



Bookmark and Share


  Magica VIP
Ja så sant...
2015-06-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Underlättar kanske. Om man inget säger kan det vara svårt.
2015-06-18

  Marita Ohlquist VIP
O, så bra skrivet!
2015-06-18

  Per "Läsaren" Sörqvist
låter som det kan vara till just hjälp

2015-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP