Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maten är livet!

Jag åt gravad lax
nykokt nypotatis
och gravlaxsås till dinner...

Något till efterrätt hade jag
glömt att köpa... Tog några små,
små potatisar med smör på och åt
det var så gott, så gott, så jag tänkte
jag som älskar biff, detta slår allt
det la sig i kroppen som det bästa
lugn som om en vänlig hand
hållit om mig...

Nu skall jag brygga kaffe...
Med något gott att dricka till
en så´n lyckad dinner måste
jag ju bara fira...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-18 18:43



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Hej*
Utsökta primörer*
Livs*Njutning*
God*Forts*på*Helgen*Kram
2015-06-20

  Lars Hedlin
Livs gott att njuta!
2015-06-19

  limerick
Livskvalitet! Glad Midsommar Ewa!
2015-06-18

  Palett
Härligt ! Levnadsglatt !!
2015-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt