Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alternativ midsommar

 

 

sill och färskpotatis

gräddfil med gräslök

 

en kall öl

och en nubbe

 

på andra sidan

bordet har han

placerat en spegel

 

 

för att få

lite sällskap

 

 




Fri vers (Fri form) av Lars Thun (tid. lapema)
Läst 354 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-19 00:07



Bookmark and Share


    Hopeandfaith
Mer komplicerat behöver det inte vara att beröra.
2015-08-27

  Nimbus VIP
Klockrent avslut på din text! Vem kan denna man vara och varför är han ensam? Din text väcker många frågeställningar.


2015-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Thun (tid. lapema)
Lars Thun (tid. lapema)