Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poeten som bara ville vara positiv. Om människor som lyckas.


Det fanns en gång, en positiv människa

Det fanns en gång, eller om han finns Ännu, en poet som skrev, att man inte borde få skriva, en enda negativ rad.
Kanske är dom många, dem poeter som tänker så?,
Kanske uttalar inte alla det rakt ut i skrift, att man inte borde få skriva en enda negativ rad, men det kanske genomsyras i deras alster, såsom den positiva stjärnan, eller lysande poesi som deras poesi kan vara, deras poesi kan vara, att den är alltigenom positiv.
Vilken människa fungerar så i verkligheten?
Vilken människa kan vända allt till positivt?
Vilken styrka, Förundrandransvärd!
Framförallt, så vet jag att jag tycker mig känna en sådan person, men jag märkte att jag glorifierade Henne.
Jag märkte, att de förundransvärda människorna, kan man också bli rädd för?
Har de inga krämpor?
Vad har de i sitt bagage?
Vad har de gått igenom?
Jag bara undrar.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Mim
Läst 545 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-19 09:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim