Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade denna vackra bild via Google!


Hjärtat och själen ler

Jag behöver inte
sol för att bli varm,
för att jag har din närhet

Jag behövar bara blunda
så ser jag dig framför mig
Hoppas du känner min närvaro

Finns för dig vackraste
Hjärtat och själen ler
Kyss och sen mer

(Copyright ©Lars Hedlin)




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 666 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-06-19 13:31



Bookmark and Share


  anits VIP
Så vacker skaldat om kärleken!
2015-06-25

  ResenärGenomLivet VIP
Varma, vackra ord...ljuvligt...
2015-06-23

  Margit Grell VIP
Vackert skaldat om kärlek!
2015-06-23

  Tessii
Den var fin!
2015-06-23

    ej medlem längre
Det var en medioker framförd dikt som var så som den var bättre kan du kära kollega
2015-06-22

  Teresia Ridell
Ljuvligt, innerligt. Varma ord i varm tanke.
2015-06-20

  Fem hjärtan VIP
Varm och vacker kärleksförklaring!
2015-06-20

  Angel of love
Så vackert <3
2015-06-20

  aol
Vackert varmt skaldat vännen.
2015-06-20

  Marita Ohlquist VIP
Fin kärleksförklaring!
2015-06-20

  lila fjäderblomman VIP
Varmt!
2015-06-20

  soligajag_1 VIP
Så vackert du skriver , så hjärtat
blöder. .
2015-06-19

  Rise Little One
Värmande rader!
2015-06-19

    ej medlem längre
Vackert din värme sprider sig! Kram :)
2015-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin