Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindil

Det går en vindil av längtan
bland blommorna på ängen
det viskas bland prästkrage
förgätmigej och hundkex

förväntan stegras till trängtande
då middag går mot kväll
ska jag bli plockad äntligen
och få sova bland bolster

eller blir det som vanligt
en vissnande död då hösten
nalkas med kyla och regn
men längtan och hopp

vissnar ej på midsommarafton




Fri vers (Fri form) av Mr Mutter
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-19 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter