Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Befriande kärlek

Du väcker demonerna i mig. 
Bara för att få dansa bredvid drömmar som också vaknat.

De har så länge längtat efter att få se ljuset.
Välkomna ut säger jag till dem.
Låt oss trancendera uppåt tillsammans. 
Jag vet vart ni har hållt hus och ni måste ut.

Låt oss njuta av denna smärtan tillsammans.
En liten stund i evigheten. Pain is temporary.

Vi är fria nu.
Love set me free...






Övriga genrer av symbioz
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-20 01:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

symbioz