Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Modernitet


Ett tveeggat svärd.

Inga åsikter
Starka armar, vita flator
Ett tveeggat svärd.




Bunden vers (Haiku) av Bo Lövhalka
Läst 438 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-20 04:50



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Fagert å kyligt. Fint!
2015-06-20

  Trädskugga
Bra munhugg,

kul!
2015-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Bo Lövhalka
Bo Lövhalka