Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gäller ha rätt tajming...

En t-shirt klädd fru ifrån Trönder
gör tidig frukost som alltid hos bönder
då sa hon till sin man, nu
vill jag älska med dig du
så görs, han sa varför nu, jo äggklockan var sönder




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-06-20 10:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Skojsigt!
2015-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt