Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känns detta igen...

När jag tränar
då känns det som
om jag skulle dö...

Och just detta
får mig att
leva längre...

Sägs det...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-20 13:29



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Hej*Ewa*Britt Smart*Så*Klart*
När du tränar din Kropp
får Hjärna*Hjärta*Energi*Kram
2015-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt