Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk att de törs, va?

Det bästa med min vänner är
att de vågar ses tillsammans
med mig på stan, trots att
de vet hur tokig jag är...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-20 13:32



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
:) Det är ju härligt tycker jag : )kram
2015-06-22

  Rise Little One
Du är som du är och jag tycker om ditt attityd mot livet.. Det visar sig klart och tydligt genom dina roliga o positiva dikter.
2015-06-21

  Irene Åberg
Hej Ewa*Britt
Du är Empatisk*Sympatisk*
Omtänksam*Hjälpsam*mm*
Med ett Stort*HJÄRTA*av*GULD*
EWA*BRITT*det är*DU*som*är*
**BÄSTA*VÄNNEN*av*ALLA*
*DU ÄR BÄST****Kram**

2015-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt