Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägvinnande tips till en blivande lottomiljonär

Ta en tom rund pepparkaksburk i plast med lock. Fyll denna med gula flirtkulor. Numrera dem 1-35. Sätt på locket. Skaka burken. Tag ut sju kulor, en i taget, utan att se vilka nummer det är. Fyll i numren på kupongen.

Lägg tillbaka kulorna. Sätt på locket, skaka burken. Tag ut fyra kulor för tilläggsnummer, utan att se på numren. Fyll i dessa.

Vitsen med denna metod är att det är slumpen som ska råda och inte egna förutfattade meningar om turnummer etc.

Som alltid måste man möta slumpen på halva vägen för att nå ett resultat. Eftersom en komponent är konstant, nämligen numreringen 1-7 och utfallet blir olika varje gång, så är det bäst att inte två saker roterar mot varandra hela tiden. Därför är det bäst att ha stående rader.

Lycka till!




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-06-20 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP