Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vädret,det inre och yttre.


Regnet, vinden.

Det regnar i träden,
som det regnar i mitt hjärta.

Denna längtan med vinden,
som blåser från syd mot nord.
Där den vänder
och huttrar in genom mitt halvstängde fönster,
med ett meddelande, som jag inte ens orkar tyda.

Sjunger den om rofylld vila
eller berättar den om
hur många varv det återstår av löparbanan?

ue.





Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-20 16:30

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
En fin text och bild
av en vädermässigt
misslyckad midsommar
Sista strofen är sorglig
Låt oss tro på rofylld vila
och solens återkomst
2015-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram