Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fråga till en man

Du fina kvinna

Vad har gjort

att du slutat le

Vem har släckt

glimten

i dina vackra ögon

Vem har

varit så grym

mot en stolt

och duktig kvinna

 

Du man

Var det

för att du kände

dig underlägsen

och måste slå dig

ut ur underläget

 

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-06-20 17:07



Bookmark and Share


  Magica VIP
Kanske avundsjuka och rädsla bli lämnad? Tänkvärd text.
2015-06-27

  Trädskugga
Det slår mig att
jag är alltid i underläge...,
för jag ser på mig själv
ovanifrån.
Viktigt ämne!
2015-06-24

    ej medlem längre
så var det nog!
2015-06-20

  Marita Ohlquist VIP
Förmedlar mångas verklighet!
Undrar alltid, varför?
2015-06-20

    Elisabeth Nilsson VIP
En undran jag haft sedan barndomen. Tänkvärt skrivet av dig.
2015-06-20

  Angela Bohlin VIP
Du tar upp ett ämne som är viktigt
2015-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP