Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur man presenterar?


Låt mig presentera!

Nu kommer det positiva, avbildad som katten Putte, Katten Putte är rund och trind. Rund och fin med andra ord, men det var inte det som var det viktigaste. Det viktigaste var, att han kom med solskenet, såklart, solskenet fanns där förut, Putte en statist, i vardagens ruta, rutan är ögonblicket, jag förklarar.
Katten Putte, i hans päls samlas solskenet, det glimmade som en våg, om jag jämför.
Katten Putte, i hans päls kom solskenet, han kom med solskenet, fastän det fanns där förut. Men jag såg det ej, Låt mig presentera Putte, jag presenterar honom, därför att en cirkus har kommit till stan ` och jag tänker på hur cirkusar presenterar sig.Och börjar inte alla cirkusar, med ; "Och låt mig presentera" Eller är det : "Största möjliga tystnad, men nu har jag tappat något ifrån citatet?....
Runt i manegen utan ord presenterar de sig, artister som går runt, runt, men nej Vänta, är det mot slutet? Eller är ; att välkomna gästerna, att presentera sig?
Nej, länge har jag gått, och undrat i vilken ordning presentationen av en cirkus som kom till stan`gick? Eller kom? Putte kom med, solsken, och mannen som bor granne med mig, umgås med sina katter som om de ibland vore barn, nära bekanta, Putte är en av hans katter. Och det var genom katter som vi möttes.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Mim
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-20 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim