Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En resa som aldrig tar slut

När en människa rör
både vid ditt hjärta och
din själ samtidigt
som den ser djupt in i dina ögon
då är det
mycket
mycket svårt
att se den personen
gå ifrån dig
med en ryggtavla som skriker
jag vill inte ...




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 417 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-20 23:58



Bookmark and Share


  Smultris
Det är sanning det... Och sanningen gör ont.
2016-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan