Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem orkar titta på dumburken, inte jag

Propagandan väller ut i dumburken
vem orkar lyssna, titta på den!?!
inte jag i alla fall & så många med mig
den skaran har bara ökat, ty fler & fler
fattar hur lurade de blivit genom åren
hjärntvättningen med alla sina vinklingar
har förvridit huvudet på människor
inte konstigt att det tagit sin tid
att inse alla lögner den spridit
lögnen verkar ju vara ledstjärnan*
etablissemanget är tränade i att
tjäna den & sprida ut den dagligen
tänk att lögn går före sanning..
sanningen är hatad, sanningen
är obekväm, sanningen är attackerad
inte konstigt sanningssägare
blir portad utfrysen & hatade
vissa blir av med sitt arbete
mobbad av både familj & vänner
inte längre välkommen in
i olika sammahang träffar
att stå för sanningen har ett pris
men det är ett fint sådant
som visar på äkthet & ärlighet
trovärdighet som ska applåderas
utan skulle hela samhället
ruttna ihop totalt!









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-10-11 11:54



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Exakt nuläget.
2021-10-12

    lydriket
Tack för din brandfackla, mare.

Propagandan i SVT och SR, mot dem som betalar för public service, dvs nettoskattebetalarna, är oacceptabel och allt oftare direkt fientlig och rasistisk.

Jag slutade för länge sedan att konsumera denna helt öppna, politiskt korrekta, värdegrundslömska, tvångsfinansierade, systematiska och mediala aggression mot Sverige.
2021-10-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP