Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frust.

Invid det stora blå
Evigt föränderligt
Men samma strandkant
Lunch med dina föräldrar
Fest med dina vänner
I din landsända
Hur blev det så?
Och du anstränger dig
Och jag förlikar mig
Och vad tär mer
Och på vem
Och det här är ju mitt liv
Var det nån som påminde mig om
Mitt enda liv
Och jag är för ung för denna frustration
För att inte hinna ses
För att inte kunna nås
För att lite grann förgås
Jag vill bara vara med dig
Kan jag bara få vara med dig?




Fri vers (Fri form) av Ruterdam
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-21 14:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ruterdam
Ruterdam