Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilden.

En bild på oss
säger allt
Jag skriker
Du ler
Jag blundar
Du ser framåt
Jag har blommor i håret
Ett Hawaii luau halsband
som jag tvinnat runt mitt huvud
du lutar mot mig
jag står rakt på egna ben.




Fri vers (Fri form) av Ruterdam
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-21 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ruterdam
Ruterdam