Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammal vän bär än...

Står man på sig, då har man nå´t att ta på sig
då sommaren slår till med vinterkyla för...
När man hemma trots stängda fönster och dörrar
sitter inne och håller på att frysa ihjäl...

Då min själ...

Då är det minsann verkligen tur att
att man inte lyssnade på rådet
som man fick i våras att slänga den
där gamla fula fårskinnsjackan som
hängde i förrådet... Den hade
väl gjort sitt...

För nu gjorde den mig så väl...

Den värmde min kropp
till topp jag blev så varm
som om jag sprungit
ett maratonlopp...








Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 159 gånger
Publicerad 2015-06-22 10:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
bra där!
2015-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt