Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad kostar det?

Publicerar jag mer än 10 texter
per dygn... Blir jag stoppad!

Andra kan publicera hur många texter
de vill om och om igen utan att något
stoppar deras aktivitet...

Men de betalar så klart mer än vad jag gör...

Så nu undrar jag, vad kostar det om man vill
skriva fler texter än 10 per dygn?




Övriga genrer (Essä/Recension) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-06-22 11:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det låter mycket mysko..

Kolossalt knepigt!

Och..onekligen orättvist!!

Usch :(

Bra att du tog upp detta, applåd!
2015-06-25

  ULJO
Värt att kolla upp, så får det ju inte gå till
2015-06-25

    Dan Myrbeck
Det verkar ju skumt....
2015-06-22

  Marita Ohlquist VIP
Intressant det här!
Har sett upp till 15 av några ibland.
Borde vara lika för alla.
2015-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt