Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordning, logik och erfarenheter, att dela med mig utav.


Möjligheters Text

Ska man läsa först och skriva sen?
Mången tips finns det, om man ska bli en författare.
Eller ordfarare som jag väljer att kalla det.
Tipset bland tipsen lyder, för att bli en duktig författare behöver du läsa.
Om jag nu bestämmer mig för att skriva innan jag läser, så kanske jag inte kan ta del av inspirationen eller formen som kan inspirera min skrivform, eller leklusta!
Men om jag skriver , efter att jag har läst, så kanske det kan gå vägen, att
skriva duktigt, fint, propert, kanske en tanke som jag inte tänkte på innan jag skrev, (om det nu är en roman jag skriver)?
Men om jag börjar med att skriva, och sedan läser, så har jag kanske en ordning i mitt huvud, en tanke, som jag skriver ner, och sedan får läsningen kallas för nöje.
Men det är ett nöje , att skriva, med rätt tanke.
Jag vill betona rätt tanke, varför annars skriva ner den.
En rätt tanke kan vara, så enkelt, att det här vill jag skriva om!
Dissae jag en tanke, som jag kan skriva om, så försvinner möjligheten.

MÖJLIGHETER!




Bunden vers av Mim
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-22 18:34



Bookmark and Share


  Trädskugga
Mycket nöje med
texterna
önskar jag
Ordfararen.
2015-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Mim