Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inget bakom pallet.


En tanke Bakom...

Det finns en tanke,
som är så vilsamt Behaglig.
En tanke man vill återkomma till.
Vad handlar tanken om, när den är så vilsamt behaglig?
Just ingenting.
Ingenting finns bakom pallet, bara stillsamt.
Och hur beskriver man den svåraste av tankar?
Metaforen handlar om ett ljusår, just så behagligt,
som en tanke kan varda!




Fri vers (Prosapoesi) av Mim
Läst 271 gånger
Publicerad 2015-06-22 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim