Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya funderingar..

Ja du, Gud. Hur skall allting vara ..
Det jag har frågat kan ingen förklara.
Snälla, söta rara, du goa underbara.
Svara till mig allt jag vill bevara inom mig
Eller så kan du istället fråga någon annan,
om jag ej är trovärdig, vad som är inom mig.
Jag har heta lågor i min panna
och en massa tankar som blockar och skriker: Nej!
Frågan är: -Ska jag stanna när inget känns okey?
Jag önskar jag kunde nån gång landa inom mig.

Det känns också att jag ger alla mitt allt jag kan,
det folk kanske behöver.
Trots det så är jag ändå ett hopplöstfall
som bara vill ta bort smärta och jag bedöver.
Det är juh något som omedvetet inte räcker till
Du vet,
Jag vet ej vad jag vill,
Är så rastlös och aldrig någon chill..
Väntat på En Dr Phil men inget har kommit
till mig, överhuvud taget alls..
Jag står mitt på rosorna i någon annans dans.
Hittar nog snart min balans, -är vad jag tänker
Trots att jag vet att magkänslans mening
dränker dess balans. Och kränker!!
Alla runt mig har eller ger chans på chans.
Och dom gör mig galen med allt jävla trams

Men ändå, faktiskt trots allt, så har jag fått mer kraft
Saker jag längtat efter att få ha haft.

Erat medvetnande, ni människor har,
svichar förbi mina texter ganske medvetet och bra
Precis som resten av era jävla liv gör
Vad är meningen med livet,
Joo, ti´n innan man dör.
För man kan inte mer än dö.
Så varför grubbla på allt för..
LET´S GO ON NOW !!
Action Människor!




Fri vers (Fri form) av Sandra, Elise-Marianne, Björk
Läst 243 gånger
Publicerad 2015-06-22 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sandra, Elise-Marianne, Björk
Sandra, Elise-Marianne, Björk