Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag gillar originalet mycket, men tänker att detta oxå kan vara en variant :)


Sol i minnet

Regn ute
Dock sol i minnet
Därför alltid sol i sinnet




Fri vers av GG
Läst 320 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-06-23 01:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra minnen ger ett bra liv. Fortsätt så, GG.
2021-06-06

    ej medlem längre
Det var en kort en men så fin så.
2015-06-27

    ej medlem längre
Hoppfull glädje!
2015-06-26

  ResenärGenomLivet VIP
Härlig inställning...ljust och positivt...
2015-06-23

  Marita Ohlquist VIP
En bra variant!
Solen inom påverkas inte av dåligt väder.
2015-06-23
  > Nästa text
< Föregående

GG