Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slumra om


ibland önskar jag som så

att jag
liksom morgonen

fick slumra om tills nästa dag




Övriga genrer av b.c.
Läst 588 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2006-04-18 10:27



Bookmark and Share


  agneta pichler
du är inte ensam min vän
2013-11-04

  Bodil Sandberg VIP
Ja det låter onekligen skönt...mysigt fångat...
2006-04-19
  > Nästa text
< Föregående

b.c.
b.c.