Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En Tvetydlig text som reds ut.


Dagarna tycks bara

Dagarna tycks bara bli kortare, eller längre?
Nu får du allt bestämma dig.
Blir de kortare eller längre?
En kort dag, har två definitioner; Den ena, värd miljoner, Den dag som går förbi, och man inte undrar; Vad skall jag göra?
Definition två lyder så här, och nu blir jag inte alls kär i dagen, fram till kvällen och natten, Vad skall jag göra? Och så går tiden så långsamt.
Inte har jag lyckats hitta, ett skär i tiden, som kan föra mina timmar fram till ljuset, jag tar en ångest-tablett, jag vet hur stycket fungerar, jag vet, att när tiden går långsamt, då går jag även långsamt med den.
Den längre dagen , har jag nog också lyckats förklara för dig, Vad tycker du om mig? Eller mina tankar?




Bunden vers av Mim
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-23 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim