Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Frågor och utredning.


Det är så svårt att bedöma en text.

Det är så svårt att bedöma en text, kanske är det egentligen enkelt, men inte här inne, på poeter. se
Varför inte det då, kan man undra?
Jo, för att i detta sällskap, där alla är lika mycket värda, (så upplever jag sajten, och jag har en annan sajt att jämföra med, med samma funktioner.) Så vill jag säga, att ni är professionella, ni i cyberrymden på poeter.
Med kritiska ögon granskar jag ändån, fastän min spontana reaktion inför varje ny text under huvudrubriken Läs Texter är; Vad kul att läsa text.
Är det en optimistisk redaktör för ett bokförlag som tänker så, eller tänker de interimistiskt, att här ska granskas.
Kanske tänker jag också så, men jag är glad.
Jag kan inte svara för redaktörer därute in Real Life som skapar en kassabank åt sig och sitt företag. Men jag hoppas , att de har attityden; Det här ska bli kul.
Är jag naiv nu?
Det tror jag ej,
Kanske ett annat naivt uttalande ifrån min sida.
Men det kan jag inte svara , på hur naivt det är, eftersom allt är upp till betraktaren.




Övriga genrer (Kåseri) av Mim
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-23 14:46



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Tankar att suga vidare på!
Upplever själv att de som sköter om denna sajt är bra. Kul med tävlingar och kul med att få sin dikt i tryck tillsammans med andra.
Förbättringar finns alltid att göra och det har framförts och det låter som ledningen lyssnar på kritiken och att eventuella ändringar kommer att göras i framtiden. Kanske bara ett svar men ändå ett svar.
Upplever denna sajt som bra fastän det finns lite tankar och undringar som i själva livet :-)

/kram
2015-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Mim