Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är allt?


Om allt är upp till betraktaren

Om allt är upp till betraktaren, vad är egentligen allt?
Bedömningen av en text, dess språk, dess innehåll?
Eller är det vad betraktaren kallar för allt, som är det viktiga?
Eller det viktigaste?

Är egentligen allt, att betraktaren kan se?
Är egentligen allt, att betraktaren kan se allt, som inte någon annan förmår?
Eller är egentligen allt, den lilla detalj som skiljer den ena betraktaren ifrån den andra?
Precis som skvallerkärringen säger att "Alla säger", fastän alla, rimligen rör sig om en person?




Bunden vers av Mim
Läst 207 gånger
Publicerad 2015-06-23 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim