Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Positivt och Negativt.


Lång dikt om ljud

Ljudet som hörs i bakgrunden, är välbekant, eftersom det kommer ifrån tv-n vid denna tiden. Jag skriver på datorn, det är skönt med bakgrundsljudet, med vimlet, jag klarar inte, att både se på tv och lyssna på ljudet, till den serien.
Jag har några få kanaler att välja på, i dess ruta, (tv-ns med andra ord), står det dålig signal och kanalen jag har att se på, är endast 4;an. De andra kanalerna förmedlar en dålig signal, i tv-skärmen, Jag vill inte ha en dålig signal. Men även om jag undviker, den dåliga signalen, så dyker den upp på fyran, genom en kass serie, och jag klarar inte av ljudet och bilden av serien samtidigt. Det blir en dålig känsla, Ljudet som hörs i bakgrunden, när jag skriver detta är välbekant, kanske vill jag bara ha något välbekant långt bak i huvudets hjässa, när jag skriver denna dikt!




Fri vers av Mim
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-23 15:29



Bookmark and Share


  Carl Mikael Fäldt
Målande beskrivning!

Begåvat anser jag-om nu någon bryr sig om vad jag anser;)
2015-06-26

  Trädskugga
Rörande och roligt om att
57 eller en kanal spelar ingen roll
inget på ändå :)
2015-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Mim