Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Penséer är tankar


Penséer

I dag när jag går på Blekingegatan, söder om Götgatan i Stockholm, upptäcker jag plötsligt en vacker gul pensé som spirat upp i en springa i trottoarkanten invid en fasad. "Hur har du hamnat där, min lilla vän", säger jag.

"Ja det var för att du skulle få en tanke att grunna på, och för att lysa upp din väg i dag".

Kanske var det rent av någon som tänkte på mig och sände mig en hälsning på detta sätt.




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-06-23 17:42



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ja, tänk om?
Undrar hur många som gått förbi utan att se den.
2015-06-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Fin överraskning! De verkar livskraftiga och blommar där man minst anar.
2015-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP